Avís: l'execució de JavaScript està desactivada en el navegador. És possible que no puguis respondre totes les preguntes de l'enquesta. Verifica els paràmetres del vostre navegador.

Què valores en les empreses del territori?

Benvingut/da,

 

El Diari de Tarragona, en col·laboració amb el Gabinet Ceres, llança per tercer any una enquesta per conèixer quines són les empreses més prestigioses de Tarragona.

 

Així doncs, t'animem a participar-hi, donant la teva opinió sobre diferents aspectes de les empreses del territori.

 

Per recompensar la teva participació, sortejarem entre tots els participants vuit entrades pel PortAventura. Per obtenir més informació, consulteu les regles del sorteig (PDF).

 

El termini per respondre l'enquesta finalitza el 31 de març de 2023. 

 

L’informem que totes les respostes s’analitzaran de forma agregada, sense cap referència individual i de conformitat amb el que estableix la Llei Orgànica de Protecció de dades de caràcter personal.

Pot consultar la clàusula de protecció de dades més avall. 

 

Moltes gràcies per la teva col·laboració.

 

CLÀUSULA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL.
En compliment del previst al Reglament (UE) 2016/679, li informem que les seves dades personals seran tractades sota la responsabilitat de Gabinet Ceres SL, amb número de CIF B43663988, situada al Raval de Jesús, 36 1ª Planta de Reus (Tarragona).

Pot contactar amb nosaltres telèfon 977.773.615 o e-mail ceres@gabinetceres.com i directament al nostre Delegat de Protecció de Dades delegat@gabinetceres.com.

CONDICIONS
1. Les seves dades identificatives seran tractades amb la finalitat de poder gestionar la seva participació de forma regular en estudis i enquestes que es duen a terme des de Ceres sobre temes diversos.
2. Tractament estadístic: La informació que faciliti quan respongui l’enquesta serà tractada estadísticament, a nivell agregat i sense relacionar-se amb les seves dades identificatives.
3. Termini: Les dades personals es conservaran de forma indefinida, mentre vostè formi part de la base de dades de participants.
4. Base Legal: La base legal pel tractament posterior de les seves dades es fonamentarà en aquest consentiment facilitat en aquest formulari.
5. Comunicació de dades: En cap cas, les seves dades personals no seran comunicades a tercers.
6. Drets: Pot exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació, portabilitat i oposició. Pot obtenir més informació sobre els seus drets a la pàgina web de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, així com presentar una reclamació a aquest organisme de considerar-ho oportú.